fbpx
Du er her: Forside / Om os / Historien

Historien

Viborg Havemaskiner blev pr. 01.02.2011 overtaget af 2. generation i familien, idet Henrik Bøgebjerg købte firmaet af John Bøgebjerg, der har drevet virksomheden i 22 år.

Viborg Havemaskiner har stor fokus på den private villahaveejer og derfor oplever du som privat kunde en anden service her frem for den der fåes hos en stor maskinehandler med fokus på landmanden.Viborg Havemaskiner reparerer og servicerer  mellem 1500 – 1700 havemaskiner om året på værkstedet, derfor er du garanteret stor knowhow og erfaring.

Hos Viborg Havemaskiner er en seriøs og ærlig rådgivning en mærkesag. Her handler det ikke om at være den billigste, men derimod at være no. 1 med den service du helt gratis får med i en handel.

Når du køber en ny maskine hos Viborg Havemaskiner, er den ALTID samlet, påfyldt olie* og startet op. Yder mere er der på de maskiner, hvor det foreskrives, et gratis olieskift med i prisen efter 5 drifttimer.

Husk at du med fordel kan indlevere din havemaskine i efteråret, så slipper du for køen og ventetiden til foråret. Der er også mulighed for at vi kan have din maskine opbevaret på “Hotel Mower Love” for dig i vinterperioden, hvis det kniber med pladsen i udhuset. Så er den efterset og klargjort til sæsonen starter.

På værkstedet laver vi ikke en urealistisk billig tilbudspris på service af din maskine, for vi ved hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt. Men tilgængæld laver vi meget gerne et overslag på din ønskede opgave.

Vi gælder os til at se dig og din maskine hos Viborg Havemaskiner.

Med venlig hilsen

Kenneth, Bjarne og Henrik

 

*= de maskiner der kræver motorolie

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.