fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / 3 års VinterService – Afhentning og levering u/b.
TILBUD

3 års VinterService – Afhentning og levering u/b.

 5.088  2.394

Køber du 3 års VinterService, afhentes og leveres maskinen U/B.

Køb frihed med et service og hotelophold for din plæneklipper i den kolde tid. Så er din kampklar når græsset igen skal plejes. Et VinterService indholder: Service, rengøring, smøring og rustbeskyttelse af skjold, olie, luftfilter og tændrør skiftet, karburator og tank renset, fremdrift* og hjulaksler renset og smurt, kniv slebet, test af maskine, kørt tør for benzin og sat til opbevaring. – OBS!!! det er ejers forsikring der dækker ved opbevaring. Lav dette som et post i dit budget, så er du helt fri for at tænke på din plæneklipper. Du starter hvert forår med det der svare til en helt plæneklipper. Når du køber tre års VinterService, betaler du ikke for afhentning og levering, så kan det ikke blive nemmere for dig. Vinterservice kan bruges fra klippesæsonen er færdig og til 1. februar.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.




Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.