fbpx
Du er her: Forside / Robotplæneklipper / Ambrogio 4.0 Elite Medium, Premium & Extra Premium Robotplæneklipper

Ambrogio 4.0 Elite Medium, Premium & Extra Premium Robotplæneklipper

 19.995

Ambrogio kommer fra Zucchetti i Italien,

de har bygget robotklippere i rigtig mange år og bygger bla. også robotklippere til Stiga. Med denne 4.0 Basic serie, får du en robot der kan klippe en plæne fra 1800 – 3200 m2, fordelt på otte plæner. De otte plæner, kan også være otte startsteder på den samme plæne, hvis der er områder hvor det er svært for den at finde hen eller for at den ikke starter med at klippe samme sted, når den køre ud af ladestationen. Denne robot kan styres og opdateres via app. til din smartphone. Men den er også med et ZSC Connect modul. Det giver dig mulighed for at styre og overvåge den via en smartphone eller en tablet, og det giver dig også en tyverisikring, så du får en alarm hvis den kommer uden for sit område. Den har kontakt til Zucchetti i Italien via satellit. Robotten arbejder ca. 3 time pr. opladning, men er dette ikke tilstrækkeligt eller får du en større plæne, så skiftet du blot batteriet til et med større kapacitet. så den klipper 3200 m2, som er max. for Elite modellerne, der fås som Medium, Premium og Extra Premium.

Priser for Power-kit:

Medium: 1800 m2 Plæne: 3.450,- kr.

Premium: 3200 m2 Plæne: 4.250,- kr.

Extra Premium: 3200 m2 Plæne: 6.550,- kr.

Ekstra knive kan findes her


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.