fbpx
Du er her: Forside / Robotplæneklipper / Ambrogio L400i DeLuxe Robotplæneklipper

Ambrogio L400i DeLuxe Robotplæneklipper

 112.495

Ambrogio kommer fra Zucchetti i Italien,

de har bygget robotklippere i rigtig mange år og bygger bla. også robotklippere til Stiga. Dog har Stiga fravalgt de helt store modeller. Med denne L400i DeLuxe, får du en kæmpe robot der kan klippe en stor plæne på max. 20000 m2, sågar fordelt på otte plæner. De otte plæner, kan også være otte startsteder på den samme plæne, hvis der er områder hvor det er svært for den at finde hen eller for at den ikke starter med at klippe samme sted, når den køre ud af ladestationen. Denne robot kan styres og opdateres via app. til din smartphone. Men dette er også den nyeste serie af robotter fra Ambrogio, der er udstyret med ZSC Connect modul. Det giver dig mulighed for at styre og overvåge den via en smartphone eller en tablet, og det giver dig også en tyverisikring, så du får en alarm hvis den kommer uden for sit område. Den har kontakt til Zucchetti i Italien via satellit. Robotten arbejder ca. 11 time pr. opladning. Så den skal ikke tilbage og hente strøm konstant.

Ekstra knive kan findes her 

Batteri kan findes her (OBS: den bruger 4×14. Ah)


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.