Skal du ha´ en komplet ROBOTLØSNING, så kig forbi Vævervej 17A.

HjemShopPlænetraktorAriens Apex 48″ SD

Ariens Apex 48″ SD

  

  

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne.

En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt.

Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en rør ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet.

Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge.

Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den.

OBS – Billedet er af Apex 52

Specifikationer

  • Kawasaki FR691 V-Twin motor med 23 hk. Sammen med 3 stks. Knivspindler.

  • Hydro-Gear ZT3100 fremdrift.

  • Elektrisk start.

  • Maksimal hastighed, frem/bak: (12,8/6,4) km/t.

  • 18,9 liter Tank kapacitét.

  • Sideudkast.

  • 122 cm. Klippebredde.

  • 15 Trins justerbar klippehøjde, mellem 37-125 mm.

  • High back og armlæn sæde.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


DKK 62.950

Delbetaling
1.510 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 62.950 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.510 kr. Samlede kreditomkostninger 9.521 kr. Samlet tilbagebetaling 72.471 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,31%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top