Husk, alt er samlet, startet og testet. Når du handler på Vævervej 17A.

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopPlænetraktorAriens Ikon X 42″

Ariens Ikon X 42″

  

  

kr. 47.950

Delbetaling
1.158 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 47.950 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.158 kr. Samlede kreditomk. 7.631 kr. Samlet tilbagebetaling 55.581 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 7,69%. Der er fortrydelsesret.

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne.

En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt.

Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en 3 x 1,5 tommer U-jerns ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet.

Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge.

Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den.

Specifikationer

  • Kawasaki FR Twin motor, med 21,5 hk. Sammen med 3 stks. Knivspindler.

  • Elektrisk start.

  • Hydro-Gear EZT fremdrift.

  • Maksimal hastighed, frem/bak: (11,2/4,8) km/t.

  • 10 liter Tankkapacitét.

  • Sideudkast.

  • 107 cm. Klippebredde.

  • 8 Trins justerbar klippehøjde, mellem 38-114 mm.

  • High back og armlæn sæde.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top