fbpx
Du er her: Forside / Fræser, Flishugger og Kløver / Flishugger / Ariens mega prof onroad flishugger
TILBUD

Ariens mega prof onroad flishugger

 270.800  270.000

Professionel flishugger, belgisk produceret og spækket med finesser

Ariens Prof serie er til dig som der gerne vil yde mest effektivt. Samen med en stærk motor og nem kontrol, så har den også ‘echo eye’ hvilket holder styr på omdrejningerne på motoren.

 

  • Briggs & stratton Vanguard TM EFI motor der yder 27kw
  • 150 mm kapacitet
  • Hydraulisk drift
  • 24 knive
  • og ABM (anti blokerings system)

Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.