Echo CS2511TES

  

  

kr. 4.795

Køber du en Echo CS 2511 TES, får du en stærk lille topkapper sav, som også er en af de letteste på markedet.

Ud over det, så får du en sav med hele 5 års garanti og 2 år, hvis den bruges til erhverv. Det er ikke for sjovt, at Echo tør give en sådan garanti. De ved hvad i laver og derfor har jeg som fagmand, valgt at Echo skal være i min butik.

  • Motor: 25,0 ccm – Effekt: 1,10 kW

  • Vægt: 2,3 kg (uden kæde og sværd)

  • Sværd: 10″ (25 cm) – Kæde: 3/8H – 1,3 mm. – 40 led

Obs: Kræver ETW Certifikat

Regler for brug af topkapper save kan læses på afsnit 1.7


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Titel

Go to Top