fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS 2511 TESC. 10″ Benzin Topkapper Carving sav

Echo CS 2511 TESC. 10″ Benzin Topkapper Carving sav

 4.295

Er du skulpturskære, kunstner eller har du blot arbejdsopgaver, der kræver at du skal ind og beskære et sted, hvor der ikke er meget plads. Så skal du vælge en Echo CS 2511 TESC.

Det er samme sav som en CS 2511 TES, men her med et lille fuldstøbt Carving sværd uden næsehjul. Og for at skabe mere ro på savningen, er der monteret en lille fin 1/4″ kæde og kædehjul. Du har som med alle andre Echo maskiner, 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Derfor kan jeg som fagmand, kun sige god for en sådan Echo topkappersav, der er en af de letteste på markedet.

  • Motor: 25,0 ccm – Effekt: 1,10 kW

  • Vægt: 2,3 kg (uden kæde og sværd)

  • Sværd: 10″ Carving (25 cm) – Kæde: 1/4″ – 1,3 mm. – 60 led

Obs: Kræver ETW Certifikat

Regler for brug af topkapper save kan læses på afsnit 1.7


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.