fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS-2511WES. 12″ Benzin Kædesav

Echo CS-2511WES. 12″ Benzin Kædesav

 3.595

CS-2511 WES. kædesaven med Lav vægt og meget kraft.

hvor letvægtig snakker vi om? 2.5 kg, hvilket er halvt så tungt som Echos 410. Den er kompakt i form og nem at håndtere Pga dens ergonomiske design. Hvis du er en person som døjer med ryg problemer, og mangler en kædesav til hobby brug, for eksempel skæring af træ derhjemme. Så kan jeg varmt anbefale 2511WES

  • 25,0 cc Motorstørrelse med en Effekt på 1,10 kw

  • Vægt: 2,5 kg

  • 30cm/12″ Sværd længde med en 3/8″ Kæde type

  • Easy start


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.