fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS-2511WESC. 10″ Benzin Kædesav

Echo CS-2511WESC. 10″ Benzin Kædesav

 3.895

Motorsaven fra X serien.

Echo CS-2511Wesc er for sin størrelse, en kraftig og stærk kædesav. Designet med formålet til at du kan have den bedste kontrol når du skærer ind I grene og træer. indbygget med easy start, og en større olie åbning, som gør det nemt at genfylde på farten.

  • 25,0 cc Motorstørrelse med en Effekt på 1,10 kw

  • Vægt: 2,5 kg

  • 25cm/10″ Sværd længde med en 1/4″ Kæde type

  • Easy start


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.