fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS 280 TES. 10″ Benzin Topkappersav

Echo CS 280 TES. 10″ Benzin Topkappersav

 3.595

Topkapning kan også ske i meget store træer, så derfor er det ikke altid at det er størrelse og vægt der har det største fokuspunkt. Her er vægt og effekt dog i voldsomt god balance. Du får en god power i Echo CS 280 TES, men samtidig er vægten så der kan arbejdes længe med saven. Echo ved hvad de laver og tør derfor godt give 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

  • Motor: 26,9 ccm – Effekt: 1,07 kW

  • Vægt: 3,0 kg (uden kæde og sværd)

  • Sværd: 10″ (25 cm) – Kæde: 3/8″H – 1,3 mm. – 40 led

Obs: Kræver ETW Certifikat

Regler for brug af topkapper save kan læses på afsnit 1.7


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.