Echo CS281WES

  

  

kr. 3.995

Arbejder du med opgaver inden for beskæring eller bare små opgaver i haven. Og saven skal være let at håndtere, men stadig skal være af professionel kvalitet. Så er Echo CS 281 WES lige saven for dig.

Lille letvægter, der gør at du kan arbejde længe med saven, uden at blive træt. Echo laver kvalitetsprodukter i Japan og giver 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Derfor vil jeg som fagmand klart anbefale dig en Echo kædesav.

Motor: 26,9 ccm – Effekt: 1,09 kW

Vægt: 3,0 kg (uden kæde og sværd)

Sværd: 12″ (30 cm) – Kæde: 3/8″ Hobby – 1,3 mm – 47 led


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Titel

Go to Top