Echo CS310ES

  

  

kr. 2.395

Echo laver kædesave til et hvert formål, og har du som almindelig villahave ejer brug for en lille stærk hobbysav. Så skal du vælge en Echo CS 310 ES.

Selv om det er en hobbysav, så giver Echo alligevel 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Det er noget fagmanden kan bruge og derfor er Echo også i min butik.

Motor: 30,5 ccm – 1,1 kW

Vægt: 4,0 kg (uden sværd og kæde)

Kæde: 3/8″ hobby – 1,3 mm. – 56 led


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Titel

Go to Top