fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS 352 ES. 14″ Benzin Kædesav

Echo CS 352 ES. 14″ Benzin Kædesav

 1.995

Til villehave ejeren der har lidt større træer at passe, så skal valget falde på Echo CS 310 Es.

Det er den kraftigste hobbysav Japanske Echo laver. Med denne sav kan du klare alle opgaver i haven, også hvis et af de store træer en dag skulle stå i vejen. Der er god power og selv om der er tale om en hobbysav, så gives der stadig 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Denne sav er klart fagmandens valgt, når der tales om en stærk hobby sav.

Motor: 34,0 ccm – Effek: 1,31 kW

Vægt: 4,0 kg (uden kæde og sværd)

Sværd: 14″ (35 cm) – Kæde: 3/8″H – 1,3 mm – 53 led


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.