fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo CS 420 ES. 13″ Benzin Kædesav

Echo CS 420 ES. 13″ Benzin Kædesav

 3.695

Denne Echo CS 420 ES er den mest solgte sav, den er god til alle opgaver og rigtig mange af mine kunder som bruger den også i skoven.

Med denne sav, får du en sav for livet, hvis du passer og bruger den fornuftigt. Den har masser af kraft og vægten er stadig ganske fin. Det er en rigtig godt farmer eller semipro sav, jeg som fagmand fint kan anbefale. Husk at Echo er de eneste der giver dig 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 40,2 ccm – Effekt: 1,6 kW

Vægt: 4,6 kg (uden kæde og sværd)

Sværd: 13″ (33 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 56 led

Sværd: 15″ (38 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 64 led


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.