Echo ES-255ES Løvsuger- og Blæser. Samlet og klar til brug. Incl. Aspen 2 Miljøbenzin. PRØV FØR KØB

  

  

kr. 3.195

Delbetaling
154 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.195 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 154 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,35%. Der er fortrydelsesret.

Er du også træt af blade og skidt i din have og indkørsel. Så blæse det hele et stykke med denne Echo ES-255ES løvblæser, der og så kan bygges om til en suger med pose.

Bemærk at den har kniv monteret på blæsehjulet, der gør at den kvaser blade inden de kommer med rundt i blæsehjulet og dermed fylder de ikke så meget i posen. Her kan du blæse alle dine blade væk fra din bevoksning og efterfølgende suge det hele op. Denne maskine er med Easy-Start, så den er meget let at starte. Med Echo få du altid 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Hvis du er i tvivl om dette er den rigtige maskine for dig, så har jeg den som DEMO i butikken, så kan du få den med hjem og teste.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug