fbpx
Du er her: Forside / Løvblæser og Opsamler / Løvblæser / Echo ES255ES Løvblæser og suger

Echo ES255ES Løvblæser og suger

 2.995

Er du også træt af blade og skidt i din have og indkørsel. Så blæse det hele et stykke med denne Echo ES 255 ES løvblæser, der og så kan bygges om til en suger med pose.

Bemærk at den har kniv monteret på blæsehjulet, der gør at den kvaser blade inden de kommer med rundt i blæsehjulet og dermed fylder de ikke så meget i posen. Her kan du blæse alle dine blade væk fra din bevoksning og efterfølgende suge det hele op. Denne maskine er med Easy-Start, så den er meget let at starte. Med Echo få du altid 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Hvis du er i tvivl om dette er den rigtige maskine for dig, så har jeg den som DEMO i butikken, så kan du få den med hjem og teste.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.