kr. 2.295

Har du behov for at trimme græs over store stykker, hvor batteri og ledning er en umulighed, så skal du købe denne lille Echo GT 222 ES græstrimmer.

Den er med letstart, så piger, ja sågar stor børn nemt kan starte og bruge den. Den køre med en kraftig trimmersnøre, der gør at den nemt tager græs og ukrudt er heller ikke et problem. Den er let at bære og kræver ikke nogen sele. Du får snøre ud af trimmerhovedet ved at slå den mod jorden, mens manskinen køre med max. omdrejning. Ligesom med alle andre Echo maskiner, er der også 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Så du kommer ikke til at gå på kompromis med kvaliteten på den her maskine.

Motor: 21,2 ccm – Effekt: 0,71 kW

Vægt: 4,3 kg – Trimmerhoved: Semi Automatisk – 3 mm line


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Titel

Go to Top