fbpx
Du er her: Forside / Hækklipper, Beskæregrej og Økser / Hækkeklipper / Echo HC 156. 25″ Benzin hækkeklipper

Echo HC 156. 25″ Benzin hækkeklipper

 2.995

Denne lille Echo hækkeklipper, skal du forvente dig meget af.

Den har stærke knive der holder i mange år, hvis du ellers husker at passe dem med smørelse. Det er vigtig med alt stål der berører hinanden. Ellers slides det og skal skiftes. Hækkeklipperen her har en sværdlængde på 63,9 cm., der passer fint til arbejde på de fleste opgaver. Med en Echo maskine, har du altid 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Motor: 21,2 ccm – 0,58 kW

Vægt: 5,1 kg

Sværdlængde: 63,9 cm.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug

Hvis din hækklipper har problemer, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.