kr. 6.595

Er din hæk i en højde hvor det ikke er muligt at passe og klippe den med en alm. hækkeklipper og en lang stanghækkeklipper er for stor og uhåndterlig. Så kan du få en fin hjælp fra denne Echo korte stanghækkeklipper.

I udstrakt tilstand med denne hækkeklipper, kan du klippe en top på hækken i en højde af ca. 2 meter. Den er også helt fantastisk hvis du har en helt lille hæk, for så er du fri for at gå og bukke dig, for at klippe din hæk. Den bruges tit på fx. kirkegårde.
Echo giver dig 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Motor: 25,4 ccm – Effekt: 1,0 kW

Vægt: 6,2 kg – Sværdlængde: 53,6 cm.

Totallængde: 1,784 meter


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug

Hvis din hækklipper har problemer, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Titel

Go to Top