Køb plæneklipper på Vævervej 17A og få et gratis Plæneklipper kørekort.

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopBenzin hækkeklipper, Hækkeklipper, Hækklipper, Beskæregrej og ØkserEcho HCR-165ES. 25″ Benzin hækkeklipper

Echo HCR-165ES. 25″ Benzin hækkeklipper

  

  

kr. 4.795

Delbetaling
442 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.795 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 442 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.295 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,40%. Der er fortrydelsesret.

Her ser du den mest solgte Echo hækkeklipper.

Den bruges både af private og som prof. maskiner af anlæggartnere ol. Det gør at du med ro i sindet kan købe en sådan maskine og blot tænke på at du skal have den i mange år og derfor bliver meget fortrolig med brugen af den og derfor kan lave et rigtig flot stykke arbejde. Denne Echo HCR-165ES er med drejebar håndtag, der giver en perfekt ergonomi uden brug og ligeså er den afvipperet således at rystelserne fra motoren kun forplanter sig minimalt i håndtaget under brug.
Den er med et godt skær på 63,9 cm., der passer til en bruger med en højde på på 172 – 185 cm. højde. Dette er nemlig også afgørende for det rette valg af en hækkeklipper.
Med Echo har du altid 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Motor: 21,2 ccm – 0,57 kW

Vægt: 5,1 kg

Sværdlængde: 63,9 cm.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug

Hvis din hækklipper har problemer, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top