fbpx
Du er her: Forside / Hækklipper, Beskæregrej og Økser / Hækkeklipper / Echo HCR-185ES. 29″ Benzin hækkeklipper

Echo HCR-185ES. 29″ Benzin hækkeklipper

 5.195

Her ser du en prof. Echo hækkeklipper.

Den bruges både af private og som prof. maskiner af anlæggartnere ol. Det gør at du med ro i sindet kan købe en sådan maskine og blot tænke på at du skal have den i mange år og derfor bliver meget fortrolig med brugen af den og derfor kan lave et rigtig flot stykke arbejde. Denne Echo HCR-185ES er med drejebar håndtag, der giver en perfekt ergonomi uden brug og ligeså er den afvipperet således at rystelserne fra motoren kun forplanter sig minimalt i håndtaget under brug.
Den er med et godt skær på 74,4 cm., der passer til en bruger med en højde på på 180 – 200 cm. højde. Dette er nemlig også afgørende for det rette valg af en hækkeklipper.
Med Echo har du altid 5 års garanti og 2 år til erhverv.

Motor: 21,2 ccm – 0,57 kW

Vægt: 5,3 kg

Sværdlængde: 74,4 cm.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug

Hvis din hækklipper har problemer, såsom alt for store grene eller en skæv vinkel. Vil jeg anbefale dig i at købe følgende

Okatsune 104 beskære saks.

Silky Bigboy 360 Foldesav


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.