fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Echo PPT 265 ES Stangkædesav (udgående model)

Echo PPT 265 ES Stangkædesav (udgående model)

 7.490

Skal du ha´mere plads i træets krone, så er her en hjælpende hånd i en Echo PPT 265 ES. Du kan stå på jorden og alligevel nå en gren i en højde af ca. 4 meter. Sådan lidt afhængig af hvor meget du strækker dig. Her er tale om en rigtig stærk sav fra Echo, så stærk at der gives 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Har du behov for at kommer endnu længere op, så fås der en forlænger på 1,20 meter, så din totallængde er ca. 5 meter.

Motor: 25,4 ccm – Effekt: 0,89 kW

Vægt: 7,9 kg (uden kæde og sværd)

Sværd: 12″ (30 cm) – Kæde: 3/8″H – 1,3 mm – 44 led

Totallængde: 2720 – 3720 mm (2,72 – 3,72 meter)


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.