fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Benzin buskrydder / Echo SRM 222 ES/U Buskrydder

Echo SRM 222 ES/U Buskrydder

 2.295

Har du behov for let kratrydning, samt trimning af græs og stadig til fornuftige penge. Så skal du købe denne Echo SRM 222 ES buskrydder.

Den er stærk nok til at køre med klinge, så den kan klare alle dine opgave på en god naturgrund eller et nedlagt landbrug. Der er en skuldersele med og har du behov for at arbejde over længere stræk med den, kan du tilkøbe en god rygsele til den. Let og fornuftig maskine fra Echo, men 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 21.2 ccm – Effekt: 0,71 kW

Vægt: 4,9 kg – Klinge og trimmerhoved med 3 mm snøre.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.