Service, Faglighed & Kvalitet siden 1989.

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopBenzin buskrydder, Buskrydder og Græstrimmer, In houseEcho SRM 2620 ES/L Buskrydder

Echo SRM 2620 ES/L Buskrydder

  

  

kr. 3.995

Delbetaling
365 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 365 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.370 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,26%. Der er fortrydelsesret.

Med denne Echo SRM 2620 ES/L, for du en af de mest sælgene maskiner fra Echo. Køber med med det der kaldes L-styr, så får du en buskrydder der er lyn hurtig at snuppe og klare en opgave med, da den ikke kræver en sele.

Der er skulderstrop med, hvis du skal bruge den i en længere periode. Den er yderst velegnet, hvis du arbejder på skråninger, da du har en meget større bevægelsesfrihed med denne maskine. Der kan monteres klinge, hvis den står på små selvsået træer og kraftig ukrudt. Der er 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 25,4 ccm – Effekt: 1.04 kW

Vægt: 5,6 kg – Semi automatisk trimmerhoved


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


https://www.youtube.com/watch?v=HQlvYKEhEkE

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top