Vidste du, at vi er Garanti værksted for Ryobi?

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopBenzin buskrydder, Buskrydder og Græstrimmer, In houseEcho SRM 2620 TES/L Buskrydder

Echo SRM 2620 TES/L Buskrydder

  

  

kr. 4.095

Delbetaling
383 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.095 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 383 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.595 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 24,13%. Der er fortrydelsesret.

Hvis dine opgaver sker på skranter eller måske med mange stop, så skal du vælge en buskrydder med L-styr. Og har du brug for de mange kræfter der er i en stor og kraftig buskrydder, men gerne vil holde vægten nede, så skal du vælge denne Echo SRM 2620 TES/L.

“T” i modelnavnet, står for “High Torque”. Det er et andet vinkelgear, der gør at maskinen kan køre med en kraftigere snøre pga. af et moment der er ca. 50% kraftigere. Med en Echo får du altid 5 års garanti, og 2 års til erhvervs brug.

Motor: 25.4 ccm – Effekt: 1,04 kW

Vægt: 6.0 kg – Standard sele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top