fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Benzin buskrydder / Echo SRM 2620 TES/U Buskrydder

Echo SRM 2620 TES/U Buskrydder

 3.995

Har du brug for de mange kræfter der er i en stor og kraftig buskrydder, men gerne vil holde vægten nede, så skal du vælge denne Echo SRM 2620 TES/U.

“T” i modelnavnet, står for “High Torque”. Det er et andet vinkelgear, der gør at maskinen kan køre med en kraftigere snørre pga. af et moment der er ca. 50% kraftigere. Med en Echo får du altid 5 års garanti, og 2 års til erhvervs brug.

Motor: 25.4 ccm – Effekt: 1,04 kW

Vægt: 6.0 kg – Ergonomisk sele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.