fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Benzin buskrydder / Echo SRM 335 TES/L Buskrydder

Echo SRM 335 TES/L Buskrydder

 6.690

Med arbejde på svært tilgængelige steder, så som skranter. Skal du vælge en maskine med L-styr.

 

Det giver dig frihed og med en maskine hvor High Torque rigtig igennem, med ca. 50% større moment på en prof buskrydder, giver det arbejdsevner som med en helt stor buskrydder. Denne Echo 335 TES/L, for du en maskine der følger dig resten af livet. Den stærk maskine med kraftig rigrør, så der er plads til kuglelejer, frem for fiberbøsninger. Denne maskiner er en fuld prof maskiner, men prisen er stadig fornuftigt. Du får 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 30.5 ccm – Effekt: 1.04 kW

Vægt: 6.8 kg – Skulder sele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.