fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Benzin buskrydder / Echo SRM 350 ES/U Buskrydder

Echo SRM 350 ES/U Buskrydder

 4.995

Du ser nu på en Echo buskrydder i pro klassen, den letteste af dem. Men stadig stærk og en maskine der virkelig kan holde til at gå med hele dagen.

Denne Echo SRM 350 ES, er ganske velegnet til juletræsplantager eller andre steder hvor maskinen bruger manger timer i træk. En pro maskine kan du genkende på at rigrøret er kraftigere, dette fordi at den trækkende aksel fra motor til vinkelgear, nu er styret af kuglelejer, frem for en fiberbøsning, som i de mindre maskiner. Du får 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 34.3 ccm – Effekt: 1.10 kW

Vægt: 6,9 kg – Ergo pro sele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


 

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.