Har du spurgt din fagmand, inden du køre maskinen på Genbrugsstationen?

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopBuskrydder og GræstrimmerBenzin buskrydderEcho SRM 3610 T/L C4 Hybrid Buskrydder

Echo SRM 3610 T/L C4 Hybrid Buskrydder

  

  

kr. 5.295

Delbetaling
191 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.295 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 191 kr. Samlede kreditomk. 1.563 kr. Samlet tilbagebetaling 6.858 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,14%. Der er fortrydelsesret.

Har du opgaver på skrænter er denne lækre maskine med C4 Hybrid motor, der betyder at den køre efter en 4-takts teknologi, men stadig på en olieblandet benzin, lige sagen.

 

Motoren har ikke den høre støjende frekvens, så en rigtig 2-takts motor kan have. Dette er en voldsom stærk buskrydder, der leveres med et smart loader trimmerhoved, det kan køre med snøre i en tykkelse på op til 4,0 mm. Denne form for hoved er meget velegnet til rydning op imod sten ol., til opgaver der kræver en klinge, men hvor den og maskinen tager skade af at ramme de hårde genstande. Med denne Echo SRM 3610 T/L for du en maskine der arbejder som en pro maskine, men den er stadig i en semipro prisleje. Du får 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Dette er en af fagmandens helt store favorit maskiner.

Motor: 36,3 ccm C4 Hybrid – Effekt: 1,4 kW

Vægt: 6,5 kg – Skuldersele – Smart loader trimmerhoved


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top