fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Echo SRM 3610 T/U C4 Hybrid Buskrydder

Echo SRM 3610 T/U C4 Hybrid Buskrydder

 4.995

Her ser du er lækker maskiner med C4 Hybrid motor, det betyder at den køre efter en 4-takts teknologi, men stadig på en olieblandet benzin. Motoren har ikke den høre støjende frekvens, så en rigtig 2-takts motor kan have. Dette er en voldsom stærk buskrydder, der leveres med et smart loader trimmerhoved, det kan køre med snøre i en tykkelse på op til 4,0 mm. Denne form for hoved er meget velegnet til rydning op imod sten ol., til opgaver der kræver en klinge, men hvor den og maskinen tager skade af at ramme de hårde genstande. Med denne Echo SRM 3610 T/U for du en maskine der arbejder som en pro maskine, men den er stadig i en semipro prisleje. Du får 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Dette er en af fagmandens helt store favorit maskiner.

Motor: 36,3 ccm C4 Hybrid – Effekt: 1,4 kW

Vægt: 6,5 kg – Ergonomisk sele – Smart loader trimmerhoved

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.