fbpx
Du er her: Forside / Buskrydder og Græstrimmer / Benzin buskrydder / Echo SRM 520 ES Buskrydder

Echo SRM 520 ES Buskrydder

 7.295

Vildskab på højt plan og du bliver helt sikkert træt før den her Echo SRM 520 ES.

Bygget til fuldt pro brug, kraftig rigrør, med rigtige kugleejer til at styre den trækkende aksel. Der er monteret en klinge og du få også trimmerhoved med til maskinen. Der ud over er der en pro ergo sele med, så det er til at holde ud og gå med maskinen en hel arbejdsdag. Der er letstart system på motoren, så den er så nem at starte at selv en lille kvinde kan starte denne store maskine. Echo ved hvad de laver og giver dig derfor 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 50,2 ccm – Effekt: 2,16 kW

Vægt: 9,0 kg – Pro ergo sele – kning og trimmerhoved


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.