Din lokale fagmand med mange års erfaring.

HjemShopBuskrydder og GræstrimmerBenzin buskrydderEcho SRM 520 ES Buskrydder

Echo SRM 520 ES Buskrydder

  

  

Vildskab på højt plan og du bliver helt sikkert træt før den her Echo SRM 520 ES.

Bygget til fuldt pro brug, kraftig rigrør, med rigtige kugleejer til at styre den trækkende aksel. Der er monteret en klinge og du få også trimmerhoved med til maskinen. Der ud over er der en pro ergo sele med, så det er til at holde ud og gå med maskinen en hel arbejdsdag. Der er letstart system på motoren, så den er så nem at starte at selv en lille kvinde kan starte denne store maskine. Echo ved hvad de laver og giver dig derfor 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug.

Motor: 50,2 ccm – Effekt: 2,16 kW

Vægt: 9,0 kg – Pro ergo sele – kning og trimmerhoved


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Echo giver 5 års garanti til privat brug, og 2 års garanti for erhvervs brug


DKK 7.995

Delbetaling
268 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 268 kr. Samlede kreditomkostninger 1.644 kr. Samlet tilbagebetaling 9.639 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,32%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top