kr. 0

Skal du med på den næste Bedstefar generation? Du ved den generation der passede på deres ting, fordi noget nyt kostede mange penge. Idag er det alt for nemt, bare lige at købe en ny billig maskine. Der sælges mange i byggemarkeder og webshops, men sandheden er, at du som forbruger ikke får den nødvendig vejledning i at passe din nye maskine, og så går den i stykker. Jeg laver rigtig meget arbejde på mit værksted for byggemarkeder og varehuse. 50 – 60% af de fejl jeg retter, skyldes manglende vedligehold og viden om hvordan en maskine, skal bruges og passes.

Hvis du samler vennerne, familien, haveforeningen, grundejerforeningen eller hvem du nu vil se til et Garden Party, så har du mulighed for at blive klog på maskiner til din have. Du smider en pølse på grillen, og har en kold bajer klar til dine gæster. Så kommer jeg, ganske gratis forbi og fortæller om hvordan du passer og bruger en maskine mest fornuftig.

Dine gæster er meget velkommen til at medbringe egne maskiner, så bliver det dem jeg fortæller ud fra.

Kom forbi min butik på Absalonsvej 4, så finder vi sammen en dato. Du får nogle invitationer til dine gæster og aflever dem gerne personligt, helt som da vi delte fødselsdags invitationer rundt i skolen.

Jeg glæder mig til at gøre dig klog på maskiner.