fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / Klippo Champion S Benzin plæneklipper m. Fremdrift
TILBUD

Klippo Champion S Benzin plæneklipper m. Fremdrift

 6.295  5.100

Toppen af poppen inden for rigtig bioklip. Bruges af kommuner, anlægsgartnere ol. Så tror du ikke også den er fin og god ok til dig?

Det ved jeg den ér og har du en alm. parcelhus plæne der skal klippes, så er denne Champion S den helt rette for dig. Forvent en rigtig lange levetid, hvis du ellers passer din maskine. Godt og solid alu. klipperskjold, stålhjul med dobbelt kuglelejer og ellers bare voldsom godt bygget.

En maskine hvor den er bygges som den skal være og derefter er prisen så fundet. Frem for at man finder prisen og så bygger noget “skrammel” efterfølgende, der passer til prisen og hvor kvalitet på ingen måde er i fokus.

Denne maskine klipper 48 cm. og er også velegenet til højt græs. Den er med fremdrift, der trækker på forhjulene.

Den er bestykket med en lille, men stærk Briggs & Stratton motor, der passer perfekt til denne størrelse maskine.

Jeg behøver ikke sige mere, du har en fagmands store tommeltot for at det her er en rigtig god og stærk maskine, som du sandsynligvis kommer til at fejre sølvbryllups med.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.