fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / Klippo Comet S Benzin plæneklipper m. Fremdrift [Forventet levering. Uge 12, 2021]

Klippo Comet S Benzin plæneklipper m. Fremdrift [Forventet levering. Uge 12, 2021]

 7.295

Toppen af poppen inden for rigtig bioklip. Bruges af kommuner, anlægsgartnere ol. Så tror du ikke også den er fin og god ok til dig?

Det ved jeg den ér og har du en stor parcelhus plæne der skal klippes, så er denne Comet S, den helt rette for dig. Forvent en rigtig lange levetid, hvis du ellers passer din maskine. Godt og solid alu. klipperskjold, stålhjul med dobbelt kuglelejer og ellers bare voldsom godt bygget.

En maskine hvor den er bygges som den skal være og derefter er prisen så fundet. Frem for at man finder prisen og så bygger noget “skrammel” efterfølgende, der passer til prisen og hvor kvalitet på ingen måde er i fokus.

Denne maskine klipper 53 cm. med en krydskniv og den har fremdrift, der trækker på forhjulene.

Den er bestykket med en stærk Briggs & Stratton Ready Start motor, der passer perfekt til denne størrelse maskine.

Jeg behøver ikke sige mere, du har en fagmands store tommeltot for at det her er en rigtig god og stærk maskine, som du sandsynligvis kommer til at fejre sølvbryllups med.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.