fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Makita DUC 252 Z Kædesav
TILBUD

Makita DUC 252 Z Kædesav

 2.745  2.500

Makita er meget kendt for deres 18 Volts skruemaskiner og har i en årrække lavet mange skov have produkter på 36 Volt, fordi der er behov for mere power til det brug.

Men for år tilbage gik det op for Makita at 18 + 18 også gav 36. Og fra den dag, fik deres 36 Volts maskiner dødsstødet og er på vej ud. Rigtig mange har lader og batterier fra deres skruemaskiner og derfor købes denne sav uden dette. Der er tale om en lille stærk bandit til beskæring i haven eller til håndværkeren der er på den grove opgave. Jeg har selv forsøgt at stoppe en sådan sav, det kan man ikke med en skarp kæde.

Motor: 2 x 18 Volt – Batteri muligheder: 1,5 – 6,0 amp

Vægt: 4,6 kg (uden batterier, kæde og sværd)

Sværd: 10″ (25  cm) – Kæde: 3/8″H – 1,3 mm – 40 led


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.