fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM4120 Plæneklipper

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM4120 Plæneklipper

 3.045

Jeg sælger en del forskellige plæneklippere og her føre jeg Makita som det jævne kvalitetsmærke. Dette fordi produktet er solidt og godt skruet sammen. Lavet ud af gode del, der forventes en lang levetid ud af. Dog skal en maskine passes for at holde i mange år. Med denne Makita PLM 4120, for du en plæneklipper, der klipper 41 cm.  Posen kan indeholde 50 liter. Det passer fint ift. at maskinen ikke har fremtræk og skal skubbes manuel. Makita har valgt gummibelægning på hjulene og der er gode dobbelt kuglelejer, der får maskinen nemt hen over din græsplæne. Makita har bestykket maskinen med en god lille Ready Start motor fra Briggs & Stratton. Du bliver ikke skuffet ved køb af denne lækre maskine, der er meget velegenet til områder der er snævre og hvor der er behov for megen køren frem og tilbage. Den er klart bedst som opsamler maskine, da det er det den er konstrueret til, men den kan også bio-klippe og kaste bagud, hvis dette ønskes. Dog vil jeg anbefale at du køber en rigtig bio-klipper, hvis det er den måde du vil klippe din plæne på.

Motor: Briggs & Stratton – 500

Klippebredde: 41 cm – stålskjold – opsamler med mulighed for bioklip.

Fremdrift: Nej

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 1000 m2

*=Skrotningspræmie består af et VinterService til den ny indkøbte plæneklipper. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.