fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM4621 Plæneklipper
TILBUD

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM4621 Plæneklipper

 4.195  3.276

Jeg sælger en del forskellige plæneklippere og her føre jeg Makita som det jævne kvalitetsmærke. Dette fordi produktet er solidt og godt skruet sammen. Lavet ud af gode del, der forventes en lang levetid ud af. Dog skal en maskine passes for at holde i mange år. Men denne Makita PLM 4621, for du en plæneklipper, der klipper 46 cm. Den mest velegnet klippebredde til opsamling, hvis du spørger mig, som fagmand. Den trækker på baghjulene, det betyder at den også har et godt fodfæste når posen på 60 liter er fyldt og tung. Det kan være et problem for modeller der trækker på forhjulene. Makita har valgt gummibelægning på hjulene og der er gode dobbelt kuglelejer, der får maskinen nemt hen over din græsplæne. Makita har bestykket maskinen med en god Ready Start motor fra Briggs & Stratton, dette er den gamle motor model og det skal du slet ikke være ked af. Du bliver ikke skuffet ved køb af denne lækre maskine, der iøvrigt er den mest solgte igennem flere år i min butik. Den er klart bedst som opsamler maskine, da det er det den er konstrueret til, men den kan også bio-klippe og kaste bagud, hvis dette ønskes. Dog vil jeg anbefale at du køber en rigtig bio-klipper, hvis det er den måde du vil klippe din plæne på.

Motor: Briggs & Stratton – 190 ccm – Quantum – Ready Start

Klippebredde: 46 cm – stålskjold – opsamling med mulighed for bioklip.

Fremdrift: Ja

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 1400 m2

Med i prisen er der samling, klargøring, påfyldning af olie, opstart, justering og kontrol. Ud over det, så får du helt gratis skiftet olie efter fem timer og alle funktioner bliver igen tjekket på maskinen. Værdi: 450,-kr.

Med i prisen er der også et kørekort til din maskine, således at du lære hvordan du bør køre med din nye maskiner og ikke mindst, hvordan du passer den, så den holder de næste 10 – 15 år, som er helt normalt for en plæneklipper. Værdi: 249,- kr.

*=Skrotningspræmie består af et VinterService til den ny indkøbte plæneklipper. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Ikke på lager

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.