fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5113 Plæneklipper

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5113 Plæneklipper

 5.095

Jeg sælger en del forskellige plæneklippere og her føre jeg Makita som det jævne kvalitetsmærke. Dette fordi produktet er solidt og godt skruet sammen. Lavet ud af gode del, der forventes en lang levetid ud af. Dog skal en maskine passes for at holde i mange år. Men denne Makita PLM 5113, for du en stor plæneklipper, den klipper  51 cm. Har tre gear for fremtrækket, der trækker på baghjulene, det betyder at den også har et godt fodfæste når posen på 65 liter er fyldt og tung. Det kan være et problem for modeller der trækker på forhjulene. Makita har valgt gummibelægning på hjulene og der er gode dobbelt kuglelejer, der får maskinen nemt hen over din græsplæne. Makita har bestykket maskinen med en god Ready Start motor fra Briggs & Stratton. Dette er den gamle motor model og det skal du slet ikke være ked af. Du bliver ikke skuffet ved køb af denne lækre store maskine. Den er klar bedst som opsamler maskine, da det er det den er konstrueret til, men den kan også bio-klippe og kaste ud til siden, hvis dette ønskes. Dog vil jeg klart anbefale at du køber en rigtig bio-klipper, hvis det er den måde du vil klippe din plæne på.

Motor: Briggs & Stratton – 190 ccm – Quantum – Ready Start.

Klippebredde: 51 cm – stålskjold – opsamler med mulighed for bioklip.

Fremdrift: Ja, men tre hastigheder, der faktisk også kan køres imellem to hastigheder

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 2000 m2

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.