fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5120 Bio Plæneklipper
TILBUD

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5120 Bio Plæneklipper

 3.645  2.836

Er du til bio klipning, så er her en rigtig lækker maskine. Toppen af poppen inden for bio klip, er selvfølgelig en Klippo med alu. skjold. Men vil du gerne købe med en maskine der er billigere, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så skal du vælge denne Makita PLM5120 bio klipper, den er med et stålskjold der klipper 51 cm. ad gangen. Du har mulighed for af sætte side udkast på, hvis dit græs er blevet for lang til bio klip i den højeste klippehøjde. Denne maskine skal du selv skubbe, det er heller ikke noget problem, når du sætter klippehøjden så du køre på hjulene og ikke på klipperkassen. Når du skubber selv, så klipper du faktisk i et hurtigere tempo, end hvis du har en maskine med træk på hjulene. Makita har bestykket denne maskine med en god Briggs & Stratton motor og det er en gammel model. Det skal du slet ikke være ked af. Når du bio klipper, så skal du altid tage bestik af din plæne og så sætte klippehøjden således at du kun klipper den øverste 1/3 af dit græs. Der skal stå 2/3 tilbage, til at gribe det græs du klipper af. Hvis din maskine laver klatter, klipper du for meget græs af.

Motor: Briggs & Stratton – 190 ccm – Quantum

Klippebredde: 51 cm – stålskjold – bioklip med mulighed for sideudkast

Fremdrift: Nej

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 1500 m2

Med i prisen er der samling, klargøring, påfyldning af olie, opstart, justering og kontrol. Ud over det, så får du helt gratis skiftet olie efter fem timer og alle funktioner bliver igen tjekket på maskinen. Værdi: 450,-kr.

Med i prisen er der også et kørekort til din maskine, således at du lære hvordan du bør køre med din nye maskiner og ikke mindst, hvordan du passer den, så den holder de næste 10 – 15 år, som er helt normalt for en plæneklipper. Værdi: 249,- kr.

*=Skrotningspræmie består af et VinterService til den ny indkøbte plæneklipper. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Kategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.