fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5121 Bio Plæneklipper
TILBUD

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5121 Bio Plæneklipper

 4.195  3.276

Er du til bio klipning, så er her en rigtig lækker maskine. Toppen af poppen inden for bio klip, er selvfølgelig en Klippo med alu. skjold. Men vil du gerne køre med en maskine der er billigere, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så skal du vælge denne Makita PLM5121 bio klipper, den er med et stålskjold der klipper 51 cm. ad gangen. Du har mulighed for af sætte side udkast på, hvis dit græs er blevet for lang til bio klip i den højeste klippehøjde. Denne maskine trækker på gummibelagte baghjul, så den står også rigtig godt fast, hvis du klipper en våd eller fugtig plæne. Makita har bestykket denne maskine med en god Briggs & Stratton motor og denne er den gamle model og det skal du slet ikke være ked af. Når du bio klipper, så skal du altid tage bestik af din plæne og så sætte klippehøjden således at du kun klipper den øverste 1/3 af dit græs. Der skal stå 2/3 tilbage, til at gribe det græs du klipper af. Hvis din maskine laver klatter, klipper du for meget græs af.

Motor: Briggs & Stratton – 190 ccm – Ready Start

Klippebredde: 51 cm – stålskjold – bioklip med mulighed for sideudkast

Fremdrift: Ja – Trækker på baghjulene – 3,6 km/t.

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 1800 m2

Med i prisen er der samling, klargøring, påfyldning af olie, opstart, justering og kontrol. Ud over det, så får du helt gratis skiftet olie efter fem timer og alle funktioner bliver igen tjekket på maskinen. Værdi: 450,-kr.

Med i prisen er der også et kørekort til din maskine, således at du lære hvordan du bør køre med din nye maskiner og ikke mindst, hvordan du passer den, så den holder de næste 10 – 15 år, som er helt normalt for en plæneklipper. Værdi: 249,- kr.

*=Skrotningspræmie består af et VinterService til den ny indkøbte plæneklipper. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.