fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5600 Plæneklipper
TILBUD

Få 798,- kr. i Skrotningspræmie* ved køb af: Makita PLM5600 Plæneklipper

 5.745  4.476

Jeg sælger en del forskellige plæneklippere og her føre jeg Makita som det jævne kvalitetsmærke. Dette fordi produktet er solidt og godt skruet sammen. Lavet ud af gode del, der forventes en lang levetid ud af. Dog skal en maskine passes for at holde i mange år. Men denne Makita PLM 5600, for du den største plæneklipper de laver, den klipper hele 56 cm. Har tre gear for fremtrækket, der trækker på baghjulene, det betyder at den også har et godt fodfæste når posen på 70 liter er fyldt og tung. Det kan være et problem for modeller der trækker på forhjulene. Makita har valgt gummibelægning på hjulene og der er gode dobbelt kuglelejer, der får maskinen nemt hen over din græsplæne. Makita har bestykket maskinen med en god Ready Start motor fra Briggs & Stratton. Dette er med den gamle motor model og det skal du slet ikke være ked af. Du bliver ikke skuffet ved køb af denne lækre store maskine. Den er klar bedst som opsamler maskine, da det er det den er konstrueret til, men den kan også bio-klippe og kaste ud til siden, hvis dette ønskes. Dog vil jeg klart anbefale at du køber en rigtig bio-klipper, hvis det er den måde du vil klippe din plæne på. Denne maskine bruges iøvrigt som låne maskine, her hos mig. Det holder den også til.

Motor: Briggs & Stratton – 190 ccm – Quantum – Ready start

Klippebredde: 56 cm – stålskjold – opsamler med mulighed for bioklip.

Fremdrift: Ja, med tre gear.

Højdejustering: Ja – Central

Plænestørrelse: op til 2200 m2

Med i prisen er der samling, klargøring, påfyldning af olie, opstart, justering og kontrol. Ud over det, så får du helt gratis skiftet olie efter fem timer og alle funktioner bliver igen tjekket på maskinen. Værdi: 450,-kr.

Med i prisen er der også et kørekort til din maskine, således at du lære hvordan du bør køre med din nye maskiner og ikke mindst, hvordan du passer den, så den holder de næste 10 – 15 år, som er helt normalt for en plæneklipper. Værdi: 249,- kr.

*=Skrotningspræmie består af et VinterService til den ny indkøbte plæneklipper. Kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.