fbpx
Du er her: Forside / Motorsav / Benzin motorsave / Shindaiwa EC 7600 Kapsav med vandskæringstilbehør
TILBUD

Shindaiwa EC 7600 Kapsav med vandskæringstilbehør

 11.998  6.000

Mangler du en god, stærk og solid kapsav?

så har jeg Shindaiwas EC 7600. Det er Japans topkvalitet fra Shindaiwa, som er et søsterselskab fra Echo. Der er en 36 cm. klinge med til skæring af stål. Max. skæredybde er 12 cm. Der medfølger udstyr til vandskæring. 2t motor på 76 ccm.


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.