fbpx
Du er her: Forside / Robotplæneklipper / Robolinho / Skal du være robotejer uden bøvl i 2021 ???

Skal du være robotejer uden bøvl i 2021 ???

 12.000

Her er ingen bøvl og besvær. Købe din nye Solo by AL-KO Robolinho 2000W robot incl. kabel, opsætning og indkøring. Så ved at det virker og du lære også hvordan du selv ændre i programmer ol., hvis det bliver nødvendigt. Her er tale om en robot der kan klare en plæne på op til 2.000 m2, hvis det er en regulær plæne. Der er otte start steder, så den hurtigt kommer rundt på alle dine stykker. Fantastisk Tysk ingeniør arbejde, produceret på AL-KO´s fabrik i Østrig. Den kan fint køre i alt vejr, så den behøver ikke et hus og tåler også vand. Dog skal du IKKE spule den ved rengøring.

I prisen her, er der alt. Kablet er lagt ned i jorden, maskinen er sat op og kørt ind. Opgaven slippes først, når du og jeg er enig om at det kører.

Køb allerede nu og betal først når kablet er lagt i jorden.

Dette TILBUD gælder KUN i en radius af 20 km. fra Viborg Havemaskiner, Absalonsvej 4, 8800 Viborg. Ønskes der opsætning andre steder, vil der blive beregnet kørsel og ekstra timeløn.

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.