Skal du ha´ en komplet ROBOTLØSNING, så kig forbi Vævervej 17A.

Det officielle logo af Viborg havemaskiner.
HjemShopIn house, RobotplæneklipperSkal du være robotejer uden bøvl i år 2022?

Skal du være robotejer uden bøvl i år 2022?

  

  

Her er ingen bøvl og besvær. Køb din nye Solo by AL-KO Robolinho. Robot incl. kabel, opsætning og indkøring. Så ved du at det virker. Du lære også hvordan du selv ændre i programmet ol., hvis det bliver nødvendigt.
Her er tale om robotter der kan klare en plæne fra 450 – 2000 m2. i fire forskellige modeller. Der er minimum fire start steder, så den hurtigt kommer rundt på alle dine stykker.
Fantastisk Tysk ingeniør arbejde, produceret på AL-KO´s fabrik i Østrig. Den kan fint køre i alt vejr, så den behøver ikke et hus og tåler også vand. Dog skal du IKKE spule den ved rengøring.
I prisen her, er der alt. Kablet er lagt ned i jorden, maskinen er sat op og kørt ind. Opgaven slippes først, når du og jeg er enig om at det kører.
Køb allerede nu og betal først når kablet er lagt i jorden.
Dette TILBUD gælder KUN i en radius af 20 km. fra Viborg Havemaskiner, Vævervej 17A, 8800 Viborg. Ønskes der opsætning andre steder, vil der blive beregnet kørsel og ekstra timeløn.

DKK 8.500DKK 16.500

Ryd
Delbetaling
283 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 8.500 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 283 kr. Samlede kreditomkostninger 1.659 kr. Samlet tilbagebetaling 10.159 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,64%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Måske du også vil se dette…

Titel

Go to Top