fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 4605 SP Bio – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 4605 SP Bio – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 5.658  4.900

Kom med din gamle maskine og opgradere. Byttepris: 4.300,- kr.

Du kender Skoda og ved nok også at Audi så er en mere luksuriøs storebror ik´? Det samme glæder her. AL-KO er en kæmpe spiller på markedet og de vil være alle steder, så de har flere prisklasser af maskiner. I et byggemarked ol. er det prisen der tæller, så der har de maskiner der hedder Gudenaa AL-KO, men hov tænker du nok. Gudenaa er da god gammel dansk kvalitet. Ja, men du bliver snydt. Solo by AL-KO er det bedste mærke i AL-KO regi og her er der ikke sparet på noget. Lækker cockpit håndtag, med gummibælgning og indbygget gummiklodser der fjerner vipperationer i håndtaget ved brug. Støbegodssamlinger hvor styret “knækkes” sammen, det gør at den er hurtig at folde sammen og så den kan stilles på håndtag og baghjul ved rengøring efter brug. Den trækker på forhjulene og er bestykket med en god stor Briggs & Stratton motor.

Ikke på lager

Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.