fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Benzin plæneklipper / Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 6.399  5.400

Kom med din gamle maskine og opgrader til luxus. Byttepris: 4.400,- kr.

Vil du opgradere til det en plæneklipper engang var, så findes det stadig. Nemlig maskiner af god kvalitet, hvor der ikke er sparet for at holde prisen nede. AL-KO har mange ben at stå på. Et af dem er Gudenaa – AL-KO og der tænker du nok, fedt og top kvalitet til ingen penge. MEN STOP LIGE EN HALV. Gudenaa er desværre bare et label XL-byg betaler for at få på deres maskiner, som er de billigste i AL-KO regi.

Skal du have kvalitet, skal du vælge en SOLO by AL-KO. Her får du maskiner med vipperationfri styr, lækkert cockpit design, rigtig variabel hastighed på fremdriften der trækker på baghjulene. En god stor Brigg & Stratton motor. Bare generelt en maskine, som den i virkeligheden SKAL bygges. Du klipper 46 cm ad gangen, hvilket er meget optimalt, når du samler græs op. Den kan også bio-klippe, men er det det du primært vil, skal du købe en rigtig bioklipper.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele


Her hos Viborg Havemaskiner anbefales det at bruge højoktan blyfri benzin. Det kan være Shell V-power 98, OK 100 ol. E5 benzintyper på alle benzinmotorer – 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.

Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95 oktan benzin (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondensvand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer. I værste fald kan det skadet en karburator der består af aluminium og messing.

Den bedste løsning er selvfølgelig Aspen 2 (olieblandet benzin) til 2-takt motorer og Aspen 4 (ren benzin) til 4-taks motorer.

Derudover anbefales det at tømme tanken for benzin, starte motoren og køre den HELT tør, hvis du ikke skal bruge maskinen over længere tid.


Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.