fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Benzin plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 6.199  5.400

Kom med din gamle maskine og opgrader til luxus. Byttepris: 4.400,- kr.

Vil du opgradere til det en plæneklipper engang var, så findes det stadig. Nemlig maskiner af god kvalitet, hvor der ikke er sparet for at holde prisen nede. AL-KO har mange ben at stå på. Et af dem er Gudenaa – AL-KO og der tænker du nok, fedt og top kvalitet til ingen penge. MEN STOP LIGE EN HALV. Gudenaa er desværre bare et label XL-byg betaler for at få på deres maskiner, som er de billigste i AL-KO regi.

Skal du have kvalitet, skal du vælge en SOLO by AL-KO. Her får du maskiner med vipperationfri styr, lækkert cockpit design, rigtig variabel hastighed på fremdriften der trækker på baghjulene. En god stor Brigg & Stratton motor. Bare generelt en maskine, som den i virkeligheden SKAL bygges. Du klipper 46 cm ad gangen, hvilket er meget optimalt, når du samler græs op. Den kan også bio-klippe, men er det det du primært vil, skal du købe en rigtig bioklipper.


Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.