fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Plæneklipper
TILBUD

Solo by AL-KO 4757 VS – Luxus Plæneklipper

 5.599  4.400

Vil du opgradere til det en plæneklipper engang var, så findes det stadig. Nemlig maskiner af god kvalitet, hvor der ikke er sparet for at holde prisen nede. AL-KO har mange ben at stå på. Et af dem er Gudenaa – AL-KO og der tænker du nok, fedt og top kvalitet til ingen penge. MEN STOP LIGE EN HALV. Gudenaa er desværre bare et label XL-byg betaler for at få på deres maskiner, som er de billigste i AL-KO regi.

Skal du have kvalitet, skal du vælge en SOLO by AL-KO. Her får du maskiner med vipperationfri styr, lækkert cockpit design, rigtig variabel hastighed på fremdriften der trækker på baghjulene. En god stor Brigg & Stratton motor. Bare generelt en maskine, som den i virkeligheden SKAL bygges. Du klipper 46 cm ad gangen, hvilket er meget optimalt, når du samler græs op. Den kan også bio-klippe, men er det det du primært vil, skal du købe en rigtig bioklipper.

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.