fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 5219 SP-A Benzin plæneklipper “Jubilæumsmodel med 5 års Garanti”*
TILBUD

Solo by AL-KO 5219 SP-A Benzin plæneklipper “Jubilæumsmodel med 5 års Garanti”*

 3.495  2.995

Vil du have en lækker bred plæneklipper, der er fantastisk til at samle græs op. Så skal du købe denne Solo by AL-KO 5219 SP-A. 52 cm. i klippebredde, god stor opsamler og med en stærk AL-KO Pro motor. Den trække på de store baghjul, der gør at den let kommer hen over plænen. Dette er en jubilæums model, der kun er fire stk. af og du kan køre dem til en god pris fra nu og til de engang er væk.

* Forudsætter at der laves et årligt service på maskinen, senest efter udløb af de 2 år reklamationsret. Dog anbefales det at lave service allerede efter første klippesæson.

Solo By AL-KO 2+2 Garanti.

Solo by AL-KO 2+2 udvidet garanti
Solo by AL-KO giver dig udvidet garanti på produkter. Du får to ekstra års garanti på dine maskiner.
Det kræver at du:
1. Inden for 4 uger efter købet, registrerer dit produkt på Solo by AL-KO 2+2 Garanti.
2. Du årligt laver service på din maskine.

Garantien omfatter ikke:
Erhvervsmæssig brug, Batterier, Sliddele, Fejl og skader opstået ved uhensigtsmæssig brug, misbrug, manglende vedligehold, Åbnet eller (delvist) adskilte produkter behæftet med uoriginale reservedele

Ikke på lager

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.