fbpx
Du er her: Forside / Plæneklipper / Solo by AL-KO 5278 VS – Luxus Plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!
TILBUD

Solo by AL-KO 5278 VS – Luxus Plæneklipper – Klik og se bytteprisen !!!

 8.399  6.900

Kom med din gamle plæneklipper og opgradere. Du får du 1.100,- kr. for din gamle maskine. Bytteprisen er: 5.800,- kr.

Til dig der passer på vores miljø og ynder at eje en maskine i mange år. Og her mener jeg minimum 10 år. Der skal du købe en Solo by AL-KO 5278 VS. Når du vil ha´noget som naboen ikke har. Noget hvor alt bare er lavet stærkere. Så kvaliteten ikke er passet ind efter salg i et byggemarked. Passer du sådan en Solo by AL-KO Luxus plæneklipper, skal du forvente en MEGET lang levetid.

Denne maskine er bestykket med en stærk Pro Briggs & Stratton motor. Den trækker på de store gummibelagte stålbaghjul, der få dig let hen over din plæne, med variabel hastighed. Den har et sug af den anden verden, så den fylder opsamleren HELT op. Klipper 52 cm., der er meget optimalt til en opsamler maskine.

Det er mange penge, men ikke dyrt. Prøv engang at udregne årsprisen: 5.800,- kr. op i 10 år = 580,- kr. om året. Det kan du ikke købe en billig discount maskine for nogen steder.

Varekategori:

Deltag i lodtrækningen om et VinterService til din plæneklipper.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær hvordan du passer og bruger dine maskiner optimalt – til glæde for dig og vores MILJØ.
Jeg udtrækker tre vindere om året, Det sker lige før mit VinterService starter. Du kan altid afmelde dig, ved et enkelt klik.